Home

Luister Live

Radio Beach
Radio Beach3 hours ago
Het weer. Goeiemiddag.
In de loop van de avond wordt het snel kouder en zal er terug nevel ontstaan. In de loop van de nacht kan de nevel op diverse plaatsen in mist over gaan. De minima liggen tussen 4 in de provincie en een 7 graden aan zee.
Morgen lossen de mist en mistbanken in de ochtend geleidelijk op en zo is het de rest van de dag vrij zonnig. De middagtemperatuur worden ook wat hoger, een 17 tot 18 graden en er staat een zwakke veranderlijke wind.
Maandag brengt de noordwestelijke wind koelere lucht en wolkenvelden tot bij ons. In de ochtend valt af en toe wat regen, maar tegen de middag wordt het dan droog en breekt de zon door. Het wordt zo'n 14 graden.
www.hetweeraanzee.be
Radio Beach
Radio Beach14 hours ago
Het weer. Goeiemorgen.
Na het optrekken van de ochtendnevel of mistbank, wat voor lage wolken kan zorgen, krijgen we naar de middag toe opklaringen. Deze worden terug breder en zo krijgen we zelfs zonnig weer met maxima van om en bij de 14 graden. De wind is eerst zwak en veranderlijk, tegen de middag zwak tot matig uit een noordoostelijke richting. In de loop van de avond wordt het snel kouder en zal er terug nevel ontstaan. In de loop van de nacht kan de nevel op diverse plaatsen in mist over gaan. De minima liggen tussen 4 in de provincie en een 7 graden aan zee.
De temperatuur van het strandwater staat op een 16.9 graden met golven van om en bij de 20 cm. Het zeewater op 16,4 graden met golven van om en bij de 30 cm.
www.hetweeraanzee.be
Radio Beach
Radio Beach is aanwezig bij een evenement bij Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort Marina.24 hours ago
Voorstelling project The Ocean Clean Up
Radio Beach
Radio Beach1 day ago
De Vlaamse regering zet het licht op groen voor de ontwikkeling van een nieuw stadsdeel op de rechteroever van de IJzermonding in Nieuwpoort. Er komen 1000 extra wooneenheden. Ook de jachthaven wordt uitgebreid met een nieuw dok met 500 extra ligplaatsen. Vlaanderen investeert 7,5 miljoen euro in de ontsluiting van de projectsite en de inrichting van een nieuw dok voor de jachthaven. Een privé organisatie zal daar een nieuw stadsdeel realiseren, inclusief handel, horeca en 1000 wooneenheden. De bedrijven die nu nog actief zijn op de rechteroever verhuizen naar een zone in het oosten van het huidige dok.
Radio Beach
GROEN LICHT VOOR STADSDEEL RECHTEROEVER NIEUWPOORT
Burgemeester Geert Vanden Broucke legt het project uit.
youtube.com
Radio Beach
Radio Beach heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd — aanwezig bij een evenement bij Vismijn, 8620 Nieuwpoort, België.1 day ago
Een heel weekend smullen van oesters en visgerechten en dat voor het goede doel.
Radio Beach
Radio Beach1 day ago
Weerbericht. Goeiemiddag.
Vandaag krijgen we een droge en rustige herfstdag. In de loop van de dag wisselen opklaringen, soms bredere opklaringen, af met wolkenvelden. We halen 15 graden, bij een meestal zwakke tot soms matige wind uit het noordoosten.
Morgen en zondag blijft het, na het optrekken van de ochtendnevel, rustig en vooral ook zonnig herfstweer. Met maxima van om en bij de 16 graden en minima voor de nacht van zo’n 6 graden. De wind is meestal zwak en uit een zuidelijke richting.
www.hetweeraanzee.be