Home

 

Luister Live

Facebook

Radio Beach
Radio Beach heeft een bericht gedeeld.12 hours ago
Foutje wordt rechtgezet !!
Radio Beach
Radio Beach12 hours ago
Op de Zeedijk 110 in Nieuwpoort-Bad is deze week de Brusselse painter, street artist en graphic designer Oli-B bezig met het beschilderen van vijf oude woningen.
De woningen worden volgend jaar gesloopt en maken dan plaats voor een nieuwbouw project. De kunstenaar werd aangesteld door de organisatie achter het kunstproject The Christal Ship uit Oostende in opdracht van pojectontwikkelaar Condius uit Nieuwpoort. Oli-B kreeg vrij spel en werkte met cirkels en felle kleuren. Zegt Oli-B op radio Beach.
Radio Beach
Radio Beach21 hours ago
Weer donderdag

na het optrekken van de plaatselijke nevel krijgen bewolkte hemel en bredere opklaringen.
Na de middag lokaal wat gedruppel
De maxima 17 °aan zee
De wind matig ZW

Tijdens de nacht koelt het af
Minima 11 °
Bij een zwakke W-wind.

www.radiobeach.be
www.hetweeraanzee.be
Radio Beach
Radio Beach heeft een link gedeeld.2 days ago
LVZ-Westkust scoorde voor het derde jaar op rij met zijn Fleet Car Event. In tegenstelling tot vorig jaar waren dit jaar niet alleen elektrische wagens toegelaten, maar eveneens diesel, benzine en …
Radio Beach
Radio Beach2 days ago
Sportnieuws
De tweede dag op het Europees kampioenschap voor de kust van het Portugese Porto voor onze wereldkampioene Emma Plasschaert.
Emma Plasschaert (VVW Inside Outside Oostende) heeft een knappe dag achter de rug in de Laser Radial-klasse. Met een tweede plaats in de derde én de vierde regatta rukt de wereldkampioene opnieuw naar de top
Radio Beach
Radio Beach2 days ago
Een onbekende autobestuurder heeft op het pas ingezaaid voetbalterrein bij het Henri Houtsaegerstadion in Koksijde - Oostduinkerke enkele cirkels of ‘donuts’, in het vakjargon, neergezet.
Het gaat om terrein 2 naast het zwembad
Het veld moet deze zomer speelklaar zijn voor jeugdploegen van KVV Coxyde.