Home

Luister Live

Radio Beach
Radio Beach heeft het bericht van Politie Westkust gedeeld.11 hours ago
Radio Beach
Radio Beach heeft een link gedeeld.13 hours ago
Radio Beach
Radio Beach15 hours ago
Het weer. Update.
In de loop van de namiddag neemt de bewolking toe, maar het blijft droog. De temperaturen om 7 uur lagen tussen een -1 graad aan zee en een -2.5 graad in de streek rond Izegem en stijgen tot een 3 graden bij een matige zuidoostenwind.
Tijdens het eerste deel van de nacht zijn er vrij veel wolken en kan er wat sneeuw vallen. Na middernacht terug brede opklaringen en minima die naar een -2 graden aan zee daalt bij een matige oost-zuidoostenwind die het ook nog kouder doet aanvoelen.
Morgen zondag krijgen we bredere opklaringen met zon en blijft het ook droog.. De maxima liggen rond de +2 graden bij een zwakke tot matige noordoostenwind.
www.hetweeraanzee.be
Radio Beach
Radio Beach20 hours ago
Weer aan zee.
Vandaag is het al snel zwaarbewolkt en kan er wat lichte winterse neerslag vallen en vooral in de grensstreek met Frankrijk is de kans het grootst. Er staat een matige oostelijke wind en de maxima liggen rond de 3 graden.
Ook tijdens de nacht blijven de wolken het weerbeeld bepalen. De minima dalen tot een +1 graad aan zee en tot een -1 graad elders bij een zwakke tot matige oostelijke wind met vorming van aanvriezende nevel.
Morgen starten we de dag met veel wolken en mogelijks ook wat lichte winterse neerslag. Tegen de middag komen er dan opklaringen en blijft het dan ook droog en stijgen de temperaturen naar een 3 graden. De noordoosten wind waait zwak tot matig.
Meer op www.hetweeraanzee.be
Radio Beach
Radio Beach heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.1 day ago
Morgen (zaterdag) in Grasduinen op radio Beach hoor je tussen 11 en 12 uur een verslag vanop de fietsbeurs Vélofollies.
Met interviews met ondermeer de provinciegouverneur, wielerlegende Michel Pollentier, maar ook met verfkwastvirtuees (ja ja staat zo op zijn boek) Filip Kardoen. En je verneemt alles over de Handzame Classic, vanaf dit jaar omgedoopt tot de Bredene-Koksijde Classic.
Morgen in Grasduinen, tussen 11 en 12. Voor de échte wielerliefhebber.
Radio Beach
Radio Beach1 day ago
Het weer aan zee.
Vanavond en vannacht blijft het wisselend bewolkt en droog. Het kwik zakt tot 0°C. De wind waait vrij krachtig (5) uit Z, krimpt naar ZZO en neemt toe tot vrij krachtig tot krachtig (5 à 6).
Morgen hangt er vooral langs de Franse grens veel bewolking met daar mogelijk wat winterse neerslag. Aan de oostkust zijn er zonnige perioden. Maxima rond 3°C.
Meer weer ? surf naar www.hetweeraanzee.be